La chouffe Bier cadeau

Het beroemde kabouterbier in geschenk kist

€ 9,99

Specificaties

Inhoud (ml) 750

Meer informatie

La Chouffe is een Belgisch blond bier dat voor het eerst in 1982 door de zwagers Pierre Gobron en Chris Bauweraerts werd gebrouwen. Het begon als een hobby, die geleidelijk uitgroeide tot de brouwerij/stokerij en taverne Brasserie d'Achouffe. Sedert 2006 is deze volledig in handen van de brouwerij Duvel Moortgat uit Puurs. La Chouffe was behalve op vat lange tijd alleen in grote flessen van 75 centiliter en 1,5 liter verkrijgbaar, maar sinds mei 2009 wordt het bier ook in flesjes van 33 centiliter gebotteld. De brouwer beveelt aan La Chouffe bij een temperatuur van 4 tot 10°C te drinken.

Deze fles van 0.75 liter zit in een dikwandige houtenkist met schuifdeksel.

Aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Alle geschenken worden in een stevige, breukvrije verpakking verstuurd. Optioneel kunt u gratis een kaartje of een persoonlijke boodschap eventueel met bedrijfslogo met het geschenk mee versturen.

 • Recensies
 • Kwaliteit 
  08-02-2018

  Heerlijk

  Nou dit biertje is me toch wat, Mijn vrouw had me deze cadeau gegeven en ik ben er echt gewoon verslaafd aan geworden! Een echte aanrader voor de bierkenners onder ons

  Kwaliteit 
  13-03-2017

  Bier!

  super leuk kado voor echte speciaal bier lovers. het is netjes verzonden zodat het niet kapot aan is gekomen

  Schrijf uw recensie!

  Schrijf een recensie

  La chouffe Bier cadeau

  La chouffe Bier cadeau

  Het beroemde kabouterbier in geschenk kist

  Zakelijk bestellen?

  Wilt u grotere aantallen bestellen? Neem direct contact op door te bellen of vul het contactformulier in en ontvang een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

  Binnen 24 uur een antwoord
  Voor 14:00 besteld is de volgende werkdag geleverd

  Bel naar +31 493 47 34 96
  service@masha-international.com